Zio Peppe

Produktet tona

Produktet e Zio Peppe mund të konsumohen çdo ditë!

Të gjitha produktet e Zio Peppe janë të krijuara me dorë dhe çdo ditë në dyqanet tona, me një gamë të gjerë produktesh ne jemi të gatshëm të kënaqim kërkesat tuaja!

Produktet e Zio Peppe dallohen për shijen e tyre unike prej freskisë së ingridientëve dhe kualitetit të prodhimit nga partnerët tanë të certfikuar, por mbi të gjitha dalllohen prej recetës eksluzive të Zio Peppe!

Pizza

Shija unike e Pizzes Zio Peppe!

Produkte të freskëta të prodhuara çdo ditë!

Frescheza

Pizza ma bazë të pjekur dhe e dekoruar me ingridenetë të freskët!

Focaccia

Brum i fryrë me shije të mrekullueshme!

Calzone

Pizzë e mbyllur tradicionale! 

E mbushur me shije!

Calzone

Pizzë e mbyllur tradicionale! 

E mbushur me shije!

Panino

Brum i përgatitur nga ne i shoqeruar shumë ingridientë delicioz!

 

Sallata

E sapokëputur dhe e freskët!