Zio Peppe

Festojmë së bashku!!!

Zio Peppe është zgjedhja ideale për raste eventesh!!!

Rezervoni menunë tuaj dhe shijoni shijen unike të Zio Peppes!!!

Kualiteti dhe specialiteti i shijeve tona unike do ta kthejne bëjnë edhe më special eventin tuaj, qoftë në shtëpi, lokal, apo edhe qendër biznesi!

Për më shumë informacion na kontaktoni këtu 0692040550

Brumi ynë i ri është fantastik!!!

Kompania “Zio Peppe” është e lumtur të prezantojë krijimin tonë të ri, Brumin me vlera të mëdha nutricioni, miell (dinkel), thekon, tërshërë dhe farë liri.

Zio Peppe, është një pioner në krijimin e trendeve të shëndetëshme, kontribon në promovimin e vlerave moderne nutricionale dhe ideve inovatore!

Brumi ynë i ri është prezent në të gjitha pikat Zio Peppe, ju do të keni mundësinë ta shijoni atë në çdo moment!

Ne fermentojmë me pasion, ingridientët më të fresket dhe patjetër vaj ulliri virgin për të nxjerrë në pah të gjitha aromat dhe të bëjë shijen të dallojë.

Nuk kopjojmë dhe nuk mund të kopjohemi !

Pak informacion rreth ingridientëve tanë…

Miell (Dinkel)

Një lloj gruri ndryshe nga të tjerët… Konsiderohet të jetë një burim i mrekullueshëm i fibrës!

Tërshëra

E pasur me të njëjtat vlera nutricioni që ne e gjejmë në produktet e pasticerisë… Zio Peppe ka vendos të shtojë edhe një shije speciale mbi brumin tonë të ri!

Farë Liri

Vlerat medicinale të farës së lirit, njihen prej kohësh.. Fara e lirit është një ushqim me përmbajtje të ulët karbohidratesh, e pasur me vlera natyrale të omega-3 dhe antidioksidantë.